Броени часове до концерта на Стивън Уилсън


Броени часове до концерта на Стивън Уилсън

4380

Часове ни делят от дългоочаквания концерт на Стивън Уилсън (Steven Wilson) в София.

Както MySound.bg нееднократно информира, кралят на прогресив рока ще свири в зала 3 на НДК от 21.00 ч. тази събота, 30 април.

Дългогодишният лидер на култовата група Поркюпайн Трий (Porcupine Tree) пристига за първи път у нас заедно с екип от талантливи музиканти. София е една от спирките в турнето HAND. CANNOT. ERASE., което преминава с феноменален успех по целия свят. То е в подкрепа на най-новия албум на номинирания за "Грами" музикант - 4 ½, излязал през януари и предизвикал хвалебствени коментари от страна на музикалните специалисти и рок феновете.

Освен всички свои хитове, гостът обещава истинско шоу. Британският китарист, певец и композитор, работил с имена като Jethro Tull, Yes и Marillion, пътува с изцяло собствено озвучаване, осветление и видеоекрани, по които ще се излъчва впечатляваща мултимедия. За всички зрители изживяването ще е паметно, уверяват организаторите от "София Мюзик Ентърпрайсис".

Стивън Уилсън и неговият бенд пристигат след успешни изяви в Италия. Като истински вегетарианец, в менюто му ще присъстват само ястия без месо. Той ще похапва домашно приготвена супа със  зеленчуци, соеви наденички, соев бекон, вегански ориз или паста и свежи плодове. В деня на самия концерт менюто на музиканта ще включва веган сандвичи и салата от бейби спанак, гръцко кисело мляко, кокосова вода, бяло и червено вино.

По вече утвърдена традиция за концертите на Music Jam в залата ще има специални барове, на които барманите виртуози ще предложат уникални, създадени специално за случая коктейли с... прогресив рок тематика.

Входовете на зала 3 на НДК ще бъдат отворени в 19.30 ч. За разлика от други концерти, на този няма да има подгряващи изпълнители. Очаква се Стивън Уилсън да се качи на сцената малко след 21.00 ч., като шоуто му ще продължи около два часа.

Ограничени количества билети на цени от 40 до 70 лв. все още могат да бъдат закупени от всички каси на "Тикетпро" в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички