Последни новини за съвместния концерт на Slayer и Anthrax


Последни новини за съвместния концерт на Slayer и Anthrax

4448

Часове остават до дългоочакваното шоу на метъл титаните Slayer и Anthrax (на снимката) у нас.

Както MySound.bg огласи своевременно, мегаконцертът, организиран от "София Мюзик Ентърпрайсис", е в афиша на фестивала "Арена Музика" и ще се състои в столичния Зимен дворец на спорта от 20.00 ч. този вторник, 31 май.

Култовите групи, част от Голямата четворка заедно с Metallica и Megadeth, в момента са на турне, което преминава при огромен интерес пред препълнени зали в няколко европейски градове.

Slayer и Anthrax пристигат у нас след участие във фестивала Rockavaria в Мюнхен в ранните часове на 31 май. Те са поръчали бекон и наденички на скара, пържени картофи, мъфини, палачинки и понички за закуска. Обядът им ще включва микс от сирена, свежи салати, пълнена пуйка със зеленчуци и свинско филе на скара. За вечеря преди концерта си рокаджиите ще похапват микс от салати, доматена супа, свинско филе с гъбен сос, шишчета със сьомга, зеленчуци и мащерка.

Anthrax искат по време на концерта им в бекстейдж зоната за тях да има уиски, водка, бутилка бяло вино, държат да пробват и хубава българска бира. Том Арая и компания също ще наблегнат на бирата, поръчали са още водка, текила и вино.

Входовете на Зимния дворец на спорта в деня на концерта ще бъдат отворени в 18.30 ч. Anthrax ще поставят начало на металиадата малко преди 20.00 ч. За близо час те ще представят песни от най-новия си албум "For All Kings", както и най-големите си хитове. Очакванията са Slayer да се качат на сцената около 21.00 ч., като шоуто им ще продължи поне час и половина.

Билети за концерта на цени от 60 лв. и 70 лв. все още могат да бъдат закупени от всички каси на "Тикетпро" в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

В деня на събитието ще струват съответно 70 лв. и 80 лв.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички