Postmodern Jukebox борят алергии преди концерта си в София


Postmodern Jukebox борят алергии преди концерта си в София

4617

На столичния ресторант Corso падна изборът на мениджмънта на Postmodern Jukebox.

Както MySound.bg нееднократно писа, холивудските артисти пристигат за два концерта в България - в зала 3 на НДК в София този вторник, 31 май, и в Драматичната опера в Пловдив следващия ден.
 
Тъй като повечето от гостите имат специални хранителни навици, както и остри алергии към определени продукти, известно време мениджмънтът им разучаваше за заведение, което да откликне с качествена храна и редки комбинации от необичайни съставки, които да възпрепятстват евентуални неприятни последствия.

Имайки вече лош опит с реакции от дадени храни и дори с посещения на болници в други страни, мениджмънтът на Скот Брадли и неговата формация изработи предварителен и подробен списък какво не трябва да влиза в менюто на артистите. Сред изпълнителите има такива с алергии към риба, млечни продукти, ягоди и червени меса.

Ето защо вечерята им преди шоуто в столицата ще бъде на специално подбрано място - срещу Руската църква. От ресторант Corso са им подготвили меню, което включва запечен домат със зеленчуков бруноаз, гарниран с маринован патладжан; пилешко филе в сос Терияки; специална веган торта, домашна торта Панетоне с маскарпоне и други.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички