Клубният спектакъл Burlesque: диаманти или любов?


Клубният спектакъл Burlesque: диаманти или любов?

4338

Приглушена светлина, пищни костюми и винтидж класа с дъх на Бродуей!

Новото Burlesque шоу на столичния клуб :PM ще покаже най-доброто от модерността и миналото в експлозия от красота, изящество и стил със спектакъл на 1 юни.

Почитателите на ретрото ще могат да се насладят на първокласното изпълнение на певицата Валентина Александрова и балета на :PM с хореограф Десислава Бекирска, които ще се превъплътят в ролите на изкусителни "материални момичета" в шоу, достойно за Бродуей. Сюжетът разказва съвременна любовна история, която се лута между измамния лукс и представата за богатство, за да открие на финала, че любовта е единствената ценна придобивка в живота.

В саундтрака на представлението са емблематични песни като "Express" на Christina Aguilera от филма Burlesque, "Diamonds Are Forever" и "Big Spender" на вечната Shirley Bassey, "Diamonds Are a Girl's Best Friend" от класическото изпълнение на Marilyn Monroe, "At Last" на Etta James и още много хубава музика.

През последните години интересът към класическото сценично изкуство става все по-голям. Днес с понятието burlesque се определят вариететните представления, които залагат на винтидж стилистиката, еротично съдържание с провокативни танцови изпълнения и впечатляващи театрални костюми. Всички тези елементи, плюс музика на живо и много настроение ще присъстват в спектакъла Burlesque на 1 юни.

Вход свободен за дамите.

DJ Vasquez и ALX DJ ще забавляват гостите с най-хубавото от света на ретро музиката преди и след спектакъла.

За всички, които искат да изпият по питие в градината на клуба, DJ Kaiski ще застане зад пулта в 21.00 ч.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички