United Villages Of Balkans: Subscarpati с концерт в Терминал 1


United Villages Of Balkans: Subscarpati с концерт в Терминал 1

4638

Subscarpati се завръщат в България вече като добре познат и утвърден пред родната аудитория проект.  Румънската банда, която е сред най-популярните в страната си, а и в региона, ще гостува в Терминал 1 на 24 ноември, този четвъртък. Вратите на клуба отварят в 21.00 ч., а концертната част стартира в 22.00 ч. Групата демонстрира множество лица, вариращ на брой състав – с основни и гост-изпълнители, любопитни странични проекти, които могат да дадат различен облик на всяко тяхно шоу, но с един общ признак - гарантирано атрактивно и богато на музикално разнообразие и качество представяне.
Проектът е създаден през 2010 от MC Bean (Marius Alexe Andrei). Бандата съчетава електронна музика с хип-хоп и румънски фолклор. За последните шест години формацията издава пет албума и една компилация и се превръща в една от най-перспективните нови групи на Балканите. Музикантите вплитат народни мотиви с актуални стилове като трип-хоп, дъбстеп, денсхол, хип-хоп – в микс, наречен ъндърграунд фолклор. Последният им албум бе издаден съвсем наскоро – през този август, и се нарича "Satele Unite ale Balcanilor" (на англ. - "United Villages Of Balkans"), част от който ще бъде представен за първи път у нас. Селекторският съпорт е поверен в ръцете на Lazy Face
Билети за концерта се разпространяват в мрежата на Eventim.bg на цени от 12 лв. в предварителна продажба и 15 лв. на самата дата и на място. Каси: щандовете на Eventim на ул. "6-ти септември" и в The Mall, Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, "Строежа", "Български пощи", "Вастелс България", касата в "Арена Армеец", "Технополис", Duende Travel София, книжарници "Бард" и  "На спирката", както и онлайн през сайта на компанията.  Броят на билетите е ограничен, интересът към този момент е силен, поради което се препоръчва се предварителното им закупуване. Subcarpaţi: "Rabdă inimă// De Dor Si De Bucurie" (S.U.B. 2016) (Official Video)
 https://www.youtube.com/watch? v=ubnL6iFRdQo&spfreload=5

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички