Спечели горещия албум на Пендара Етно Проджект!


Спечели горещия албум на Пендара Етно Проджект!

4820

Любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е ЛИЧНО от вихрения барабанист, перкусионист и изпълнител Калин Вельов, известен не само от форамациите Тумбаито (Tumbaito), Пендара Етно Проджект (Pendara Ethno Project), Brazuca и соловите си изяви, но и от неизброими участия с някои от най-популярните български артисти от различни стилове.

Цели четирима от вас получават уникалния шанс да се сдобият с дългоочаквания албум на Пендара Етно Проджект (обложката на снимката). Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:   

Кога и къде е сложено началото на Пендара Етно Проджект?

Пишете на:ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Pendara

Очакваме до 04.00 часа на 30 декември, петък.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!

В основата на Пендара Етно Проджект са двама изпълнители,  работещи съвместно от дълги години - Нина Николина и Калин Вельов. Заедно с народната певица Екатерина Ангелова, кавалджиите Живко Василев и Недялко Недялков и продуцента DJ Борче Бояджиев, те поднасят българския фолклор по съвременен начин – музика за целия свят.

"Винаги сме се стремили да поднесем българския фолклор по един нов и интересен начин, защото той е наше общо музикално богатство. Това ни събра преди доста години в общ проект – Пендара Етно Проджект", обясняват изпълнителите.

Записът, обединяващ в себе си известни български народни песни, съчетани с афро и латино ритми и диджейски саунд, бе представен с концерти у нас и по света.

Дискът включва 17 акустични и електронни аранжимента на автентични, народни песни от различни фолклорни области на България, прецизно подбрани от Нина Николина и Екатерина Ангелова.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички