Ти си решението през 2017


Ти си решението през 2017

4896

Задават се големите празници и купоните започнаха.
 
Реши ли вече къде ще празнуваш на Нова година? Ела на новогодишното парти в Mixtape 5 и се зареди с българско етно, балкански брас и мощен бас. Торбата на Дядо Мраз ще е пълна с гайди, бас, тромбони и тонколони тази година. Подаръците на традиционното парти на Fusion Embassy ще се сипят и в двете зали на популярния столичен клуб.

Тъпани и гайди квартет.

Палката на тъпана ще те извести за началото на 2017, а изненадите валят на парцали. Този път ще чуеш любимите родопски, австралийски и перуански инструменти под съпровода на мъжки глас. Всичко това ще се изтанцува от фолклорната формация Asti Dance. А Ти си на хорото пред сцената.

"Не знаех, че на тромпет може да се свири по такъв неповторим начин!", споделя самият Майлс Дейвис, след като за първи път отива на Гуча, най-мащабният балкански фестивал за духова музика. Шампионът на Гуча, Kristijan Azirovic (на снимката), ще свири с целия си духов оркестър. Ако си бил на предишните им концерти в София, знаеш какво могат братята сърби.

"Поразяващата уста на Изтока" ще озвучи с мощен бийтбокс празника. Тук си го знаем като SkilleR, а около него градусите и децибелите винаги се покачват значително. Дочухме, че заедно с прекрасната Dia подготвят специален подарък - ще го чуеш за първи път на Нова година.

Хайде на bass, че партито ще е на макс до сутринта! Не кой да е, а именно H.M.S.U. селектират диджейската програма. Очаквай качествен дръм-ен-бейс саунд с High Roll, Ogonek, Krivak & Charoday, Monotype и Ruji.

Талантливият диджей и продуцент Funкware се включва с мощен дръм-ен-бейс и ликуид фънк. Стилът му се отличава с дълбочина и динамика на звука, признати и от световни величия като LTJ Bukem, Random Movement и Bailey.

Monotype също е важно име в програмата. Познат като част от екипа на Chronic Vibez, през 2010 си направи собствен дигитален лейбъл - Dubplate Terra. В момента Monotype работи по разширяване и популяризиране на стила си, като прави колаборации с различни чуждестранни артисти.

Ела да чуеш необикновен ритъм и мощен бас от High Roll. Димо Пангелов (Mocks) и Мартин Попов (Konspirator) са сред най-емблематичните артисти на българската бас сцена. Тогава и там, в зората на тази сравнително млада музикална тенденция, те заемат твърда позиция на най-предната линия на българската организация за дръм-ен-бейс култура - H.M.S.U.

Ти си.

► Промо билети по 15 лв. (- 40% намаление, валидно до 27.12 за 250 бр. пропуски) > http://bit.ly/2g8QrLs

FB event: https://www.facebook.com/events/216419525461942/

► Видеопокана от Kristijan Azirovic Orchestra:
 https://www.youtube.com/watch?v=QhjuzoaX4Kc&feature=youtu.be

► Видеопокана от Fusion Embassy:
https://www.youtube.com/watch?v=isIV_-sKzZ4

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички