Gregorian за първи път в България


Gregorian за първи път в България

5162

Суперуспешната немска група Gregorian ще зарадва родната публика за първи път със своя впечатляващ прощален спектакъл The Final Chapter в зала 1 на НДК от 20.00 ч. на 7 февруари.

Известната формация ще представи в своя типичен и разпознаваем стил грегорианско песнопение интерпретации на едни от най-известните съвременни поп и рок песни, сред които "I Still Haven't Found What I'm Looking For" (U2) и "Hells Bells" (AC/DC).  

Турнето The Last Chapter е последно за групата и вече се радва на огромен успех по целия свят. По време на атрактивното шоу Gregorian представят песни от най-новия им албум от серията "Masters Of Chant", който е и десети за формацията. Родните меломани ще имат възможност да се потопят в мистична и величествена атмосфера под звуците на едни от най-големите класически хитове, пресъздадени великолепно от виртуозните музиканти. Публиката да очаква още "Kiss From A Rose" (Seal), "Lady In Black" (Uriah Heep), "Con te partirò" (Andrea Bocelli) и други, поясниха организаторите Moko Solution.

Gregorian е замислен като поп проект от продуцента Frank Peterson, работил още с Enigma, Sarah Brightman и редица други звезди. Групата е съставена от виртуозни инструменталисти и изпълнители, които оставят своя неподражаем отпечатък върху композициите, като им придават звучене в стил симфоничен рок. Специалните пироефекети и разтърсващо светлинно шоу допълват гласовете на хористите в перфектна симбиоза.

Уникалния спектакъл може да видите тук:

https://www.youtube.com/watch?v=nk2Km-ebJJg&feature=youtu.be

Билети - от мрежата на Eventim в цялата страна и онлайн на цени от 35 до 55 лева.

Актуална информация за събитието:

https://www.facebook.com/events/106465289853134

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички