The Shure-Mure Sessions продължават с френската група Her


The Shure-Mure Sessions продължават с френската група Her

5380

Електронната организация COMMA Group се завръща отново на сцената в Sofia Live Club със своя проект The Shure-Mure Sessions, или както самите организатори го наричат – "Шуре-Муре".

Музикантите от френската банда Her, които идват за първи път в България, ще бъдат главни действащи лица в събитието на 14 февруари, вторник.

Her избират името си не само заради универсалните теми, които обхващат – любов и еротика, и от които се вдъхновяват, но и заради излъчващата се от него сила и чувственост. Такива качества са налице и в изпълненията на групата на живо. В основата са вокалистите Victor Solf и Simon Carpentier, съпроводени от трима изключителни инструменталисти. Her представляват всички жени, които са ги вдъхновили. В потвърждение на това е и първото им парче "Quite Like", последвано от "Five Мinutes" и едноименното "Her".

Вратите отварят точно в 20.00 ч. с подгряващ сет от Bagerziev, дългогодишен резидент-диджей на COMMA Group, както и на Cacao Beach.

Her ще се качат на сцената около 21:30 ч.

Билети - в мрежата на Eventim.bg (http://bit.ly/Her14febTickets) - "Пикадили", Office 1, OMV, "Техномаркет", "Технополис", Usit Colors, "На тъмно" и билетен център НДК.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички