Мixtape 5 домакин на Contemporary Techno Structures


Мixtape 5 домакин на Contemporary Techno Structures

4508

Следващата вечер от серията Contemporary Techno Structures ще се проведе в столичния клуб Mixtape 5 от 23.00 ч. на 6 януари, петък.

Специален гост на събитието, бележещо петата годишнина на поредицата, ще бъде белгиецът Peter Van Hoesen (на снимката), основател на един от най-концептуалните лейбъли от съвременната техно сцена - Time To Express, който ще направи своя дебют у нас с тричасов сет.

Програмата на вечерта включва сетове от Joro Paskalev, Stefak, Milan, както и виджей сет от Phormatik Visual Lab. Това е студио, което работи в областта на визуалните медии и се фокусира върху кратките филми, интерактивни инсталации, експериментално кодиране, виджейнг и моушън дизайн. Екипът смесва различни техники като експериментално видео, фотография и анимация, комбинирани с обработка на живо и различни видове медия, видео и 3D мапинг, софтуер с отворен код и нови интерактивни техники, водещи до нов поглед към връзката технология - изкуство. Интересът на Phormatik е насочен към развиването на дигиталната култура в сферата на изкуството и създаването на преживявания чрез изкуство, технология и дизайн.

Първите 50 билета са по 22 лв., редовна цена от предпродажбата - 25 лв., вход на място: 30 лв.

Вратите отварят в 22.30ч.

18+

Още - на:

https://www.facebook.com/events/1617676245194912/

http://artmospheric.org

http://facebook.com/ContemporaryTechnoStructures

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички