Цеца обяви втори ексклузивен концерт в София


Цеца обяви втори ексклузивен концерт в София

5563

След като билетите за концерта на Цеца (Сeca) в София на 17 март бяха изкупени цели 60 дни преди събитието, мегазвездата на балканската сцена обяви още едно извънредно шоу у нас - отново в зала "Арена Армеец" от 20.00 часа ден по-рано - на 16 март.

Удивена от любовта на българите и изключително впечатлена от темпото, с което първото ѝ събитие бе разпродадено, певицата реши отново да почете и зарадва многохилядните си фенове у нас. Така всички почитатели на легендата, които не успяха да се сдобият с пропуски за шоуто на 17 март, ще имат уникалната възможност да го направят и да чуят на живо любимата си изпълнителка ден по-рано.

"Благодаря, България! Удивена съм от обичта ви и огромния интерес към концерта ми в София. Радвам се, че всички билети са изкупени и нямам търпение да се видим в "Арена Армеец",  сподели развълнувано звездата.

И това не е всичко! Цеца отново ще подари на всеки, закупил билет за втората дата, CD с най-новия ѝ албум "Autogram", който не се разпространява в търговската мрежа у нас, известиха организаторите на събитието Moko Solution.

Билети на цени от 25 до 60 лв. могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички