Jessy Lanza ще гостува на популярната поредица Reel Feel


Jessy Lanza ще гостува на популярната поредица Reel Feel

4897

Jessy Lanza – едно от най-оригиналните и актуални имена на независимата музикална сцена, ще обогати календара на клубните събития в София.

Изявата на певицата е в Sofia Live Club от 23.00 ч. 18 март. Нейният вкус към експериментирането със звуци и стилове, съчетан с умението ѝ да моделира гласа си по различни начини, бързо спечелиха публиката и критиката по света и я наредиха сред най-търсените и харесвани алтернативни артисти. Jessy Lanza ще представи и у нас своята неконвенционална смес от електроника, минималистичен поп, диско, фънк, ейсид хаус и ар-енд-би. Изпълнителката пристига по покана на Reel Feel и Sofia Live Club с подкрепата на Boyscout.

Още с излизането на дебютния албум "Pull My Hair Back" през 2013, качествата на музиката ѝ са оценени от своеобразни институции в музикалната критика като Guardian, Times, Dazed Аnd Confuzed, Pitchfork и много други. Resident Advisor отрежда на диска 4-то място в своя Топ 20, а младата канадка е оценена като един от най-добрите нови артисти от XLR8R.

Според Jessy музиката ѝ е като микс от всички песни, които е харесвала и са издадени през последните 40 години. На моменти звучи наивистично и напомня на осемдесетарско диско, след което добавя елементи от японски поп, дъб или ейсид хаус, докато не отведе публиката към деветдесетарско ар-ен-би. Симбиоза от наивизъм, лекота, сексапил, меланхолия и оптимизъм.

Jessy Lanza не спира с успешните си изяви по целия свят в последните години. След турнетата си с Junior Boys и Caribou, в момента взима участия в различни фестивали. Мексико, Лисабон, Хага и Лийдс ще са спирките ѝ преди родната публика да се наслади на една наистина различна и специална вечер с нея.

Sofia Live Club ще отвори врати в 21.00 ч.

Билети - в мрежата на Eventim.bg на цена от 27 лв.

Пропускът не гарантира седящо място, а организаторите си запазват правото на промени.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички