Свежи попълнения в екипа на H.M.S.U.


Свежи попълнения в екипа на H.M.S.U.

4598

За първи път от 10 години родното музикално движение H.M.S.U. се разширява официално не с един, а с двама нови джедаи.  Кои са те, ще стане ясно по време на специално събитие в ДНК на 10 февруари. На него ще се изявят само родни диджеи, а H.M.S.U. ще обявят двамата нови аристи в своя екип. Те представят родната дръм-ен-бейс сцена и заслужиха признание с положените през изминалите години усилия и които екипът на H.M.S.U. има изключителното удоволствие да покани да се идентифицират с марката на организацията, е подчертано в анонса за партито. Освен свежите попълнения, в програмата е и най-новото от селекцията на Mocks, Konspirator, acidtrip, Targy и EXo. 
От двата "новаци" можем да очакваме само най-доброто на световното ниво, а от H.M.S.U. подсказват, че те вече са добре утвърдени със своите имена както на родната сцена, така и в международен мащаб.
Създадена през 1999, Hard Music Аnd Sounds United (H.M.S.U.) е най-голямата дръм-ен- бейс организация в България, отговорна за реализацията на най-зрелищните събития на родата електронна сцена вече над 18 години
През годините H.M.S.U. безспорно се отличава с качествен подбор на гости за своите партита. Те винаги са сред най-актуалните или изгряващи имена на световната сцена. Нещо повече - за времето на своето съществуване организацията е била домакин на над 400 гости от световно ниво и на почти всички родни диджеи. По такъв начин екипът постига стабилност във времето с инициатива за представяне на винаги актуален дръм и басс звук.  В комбинация с разнообразие от локации на провежданите събития и първокласни звукови системи, предлаганото от H.M.S.U. ниво на продукция се е превърнало в модел за родната сцена. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички