Подуене Блус бенд с благотворителен концерт в помощ на басиста си


Подуене Блус бенд с благотворителен концерт в помощ на басиста си

5047

Музикантите от Подуене Блус бенд подават ръка на своя басист Смилен Славщенски, който се нуждае от спешна операция, с благотворителен концерт.

Събитието, наречено "Приятел в нужда се познава", ще се състои в столичния клуб Студио 5 от 22.00 ч. тази събота, 4 февруари. В изявата ще се включат и много други музиканти.

Ето как фронтменът Васко Кръпката анонсира концерта във Фейсбук:

Здравейте, приятели!

Пиша тези тревожни думи с усилие, което ми е нужно да преодолея срам, неудобство и пр. задръжки, защото става въпрос за спешна нужда от операция на нашият басист Смилен М-р Сми. Много по-лесно е когато свирим благотворително за болно дете...пострадал моторист и пр., но когато става въпрос за един от нас е много деликатно, но какво пък, нали в трудните моменти се броят истинските приятели. От доста време човекът е атакуван от коварно износване на става и се налага спешна операция. Сумата е около 5000 лв. и срокът е около месец. С бандата решихме единодушно да се опитаме да помогнем за набирането на сумата, като обявим следващия ни концерт благотворителен в полза на Мистър Сми. И така каним ви на БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОНЦЕРТ, 4-ТИ ФЕВРУАРИ, 22.00 ч., СТУДИО 5 НДК. Мястото се намира от към паркинга на НДК. Билетът ще струва минимум 30 лв., ще се продава и сборен албум на същата цена. Надявам се да сте в настроение и да откликнете на тази покана. Предварително благодаря от името на цялата банда.

Васко Кръпката

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички