Gregorian ще се срещнат лично с най-големите си фенове у нас


Gregorian ще се срещнат лично с най-големите си фенове у нас

5264

Звездите от суперуспешната група Gregorian, която ще изнесе концерт за първи път у нас в зала 1 на НДК на 7 февруари, ще се срещнат лично с най-големите си фенове.  Непосредствено след шоуто всеки желаещ почитател на зашеметяващия спектакъл, ще може да се снима със своите любими изпълнители – Амелия Брайтман, Крис Тикнър, Ричард Некстън и Ашли Търнъл, както и да се сдобие с автограф за спомен от тях.
За целта ще бъде обособена специална фен-зона в централната част на гардероба във фоайето на НДК. Там освен да се снимат, ценителите на грегорианско песнопение ще имат възможност да се сдобият и с уникални фен-артикули на известната формация. 
В деня на концерта вратите на зала 1 на НДК ще бъдат отворени точно в 19.00 часа. Забранено е влизането в залата с храни и напитки, професионални видеокамери и фотоапарати, аудиозаписващи устройства, оръжие, всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н., стъклени бутилки, преносимо лазерно оборудване. 
Лица под 16-годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнени от него 2 броя декларации, която може да се изтегли от ТУК. Мерките са съобразени със законодателните разпоредби в България.
Билети - от мрежата на Eventim в цялата страна и онлайн на цени от 35 до 55 лева.  Организатори са Moko Solution.  Актуална информация за събитието!

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички