Звук от Канада за концертите на Цеца у нас


Звук от Канада за концертите на Цеца у нас

4949

Примата на Балканите Цеца ще зарадва българската публика с още една голяма изненада.  Специално за двата концерта на сръбската певица в "Арена Армеец" на 16 и 17 март ще пристигне свръхиновативна звукова система, която няма аналог у нас. Новата марка саундсистема Adamson Energia 15 е същата, с която са озвучавани концертите на едни от най-големите световни знаменитости, сред които Стиви Уондър, Алиша Кийс, Енрике Иглесиас, Рики Мартин, Daft Punk, One Direction...
Към момента това е най-мощната и кристално чиста саундсистема на нашата територия и прецедент в историята на озвучаването в България, подчертават организаторите Moko Solution. Произведен в Канада, новият модел е със специални говорители, които имат уникални качества, гарантиращи стегнат, но в същото време много мек звук. 
Ексклузивно за премиерата на саунд техниката, която ще бъде именно на концертите на Цеца, аудиокомпанията Stagemasters, представляваща иновативната марка у нас, са поканили и своите германски колеги и партньори. Така родната публика ще има възможност да чуе хитовете на любимата си певица с гарантирано перфектен саунд.  Очарована от любовта на нашата публика, тя засне видеоклипа към най-големия си хит "Trepni" именно в България. Решението изпълнителката бе продиктувано от факта, че песента се превърна в истинска сензация у нас. Световната премиера на видеото ще се състои на двата ѝ концерта  в столичната арена. Мегахитът "Trepni" е включен в най-новия албум на Цеца "Autogram". 11-те композиции разбиват всички музикални рекорди не само в западната ни съседка, но и на Балканите.

Билети за втората дата - 16 март, все още могат да бъдат закупени на цени от 35 лв. до 60 лв. в мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн. 



Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички