Шоуто Varekai на Cirque Du Soleil с второ представление в София


Шоуто Varekai на Cirque Du Soleil с второ представление в София

4879

Интересът към грандиозния спектакъл Varekai на Cirque Du Soleil, пресъздаващ мита за Икар с пищни костюми, оригинална музика на живо, главозамайващ декор и спираща дъха акробатика, е огромен, оповестиха от "София Мюзик Ентърпрайсис". Както MySound.bg нееднократно писа, знаменитата трупа, омагьосала над 10 милиона зрители в 130 града в 23 държави, ще гостува в столичната зала "Арена Армеец" на на 26, 27 и 28 май. След преговори с мениджмънта, родните промоутъри са получили разрешение за допълнително шоу. То ще бъде в неделя, 28 май, от 13.30 ч. Билетите за него са вече в продажба могат да бъдат закупени от касите на "Тикетпро" и "Ивентим", както и на www.ticketpro.bg и www.eventim.bg
Две от звездите в трупта пристигат у нас на 25 април. Фернандо Миро и Дарина Мишина, които са изпълнителите на главните роли, ще бъдат специални гости в "Шоуто на Слави" по bTV. Там те ще разкрият какво да очакваме след малко повече от месец и ще подгреят подобаващо за Varekai с изпълнение на един от най-атрактивните си номера. Същият ден ще се насладим на тяхната безплатна изява в Mall Оf Sofia.
Фернандо Миро е в ролята на Икар – млад мъж, спуснал се в един приказен свят, населен с фантастични създания. Фернандо има дългогодишен опит като гимнастик, танцьор и цирков артист. Той е сред звездите в две от шоутата на Cirque Du Soleil - Criss Angel Believe и Michael Jackson The Immortal. Изявява се като танцьор в последното световно турне на Тейлър Суифт Speak Now, снима се и в нейните клипове "Sparks Fly" и "Story Оf Us".
Дарина Мишина е в ролята на екзотично същество, което очарова Икар с чувствена красота. Тя е негов водач в приказния свят, а той ще бъде катализатор за метаморфозата ѝ. Дарина е руска акробатка от Санкт Петербург, която прави невероятни номера и която се подготвя за ролята си в спектакъла от четиригодишна възраст. Тя може да балансира цялата си тежест само върху една ръка, на върха на тясна пръчка, след това да изкриви тялото си и да се преобърне бавно като балерина в кутия за бижута.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички