Solar Easter Trinity 2017 ще разтърси Inter Expo Center в петък


Solar Easter Trinity 2017 ще разтърси Inter Expo Center в петък

5249

Тазгодишното издание на Solar Easter Trinity ще се проведе на 5 май (петък) на вече познатата локация в столицата – Inter Expo Center.  За шести пореден път организаторите предлагат първокласен лайн-ъп, включващ някои от фаворитите на феновете, както и няколко дебютиращи у нас имена. Aртистите, които ще гостуват чуем в двете зали на Inter Expo Center, са Dubfire, отново Joseph Capriati, Pan-Pot, Luciano и Solomun.
Фестивалът се смята за най-важната дата в техно календара на много българи и едно от най-известните електронни събития на Балканите. Миналата фиестата събра почти 5 000 посетители в двете зали, което е рекорден брой от създаването му през 2012. Въпреки значителното си разрастване, фестивалът успя да запази непринудената си и приятна обстановка, както и разнообразната отлична електронна музика.
Тази година очакваното парти се завръща с по-силна от всякога селекция артисти. Първият обявен хедлайнер за 5 май и дебютант на сцената на Solar Easter е Dubfire. Иранецът е абсолютен любимец на българската публика и завръщането му е логично, като се вземат предвид незабравимите спомени от изминали партита с негово участие. Акцент на вечерта ще е и емоционалното техно, поднесено с усет и заразителна енергия от Joseph Capriati. Той е неразделна част от почти всички световни фестивали и беше въпрос на време да бъде включен в програмата на Solar Easter. Част от програмата е и берлинското дуо Pan-Pot, което оправда очакванията на миналогодишното издание на фестивала с мощния си звук и визуални ефекти. Голямата изненада е включването в афиша на Luciano – един от пионерите на латиноамериканската електронна сцена. Това ще е и първото гостуване на създателя на Cadenza Records в България, което предизвика сериозно вълнение във фестивалните среди. Толкова силно, колкото и обявяването на последния хедлайнър, aртистът, който предефинира европейската хаус музика – Solomun. Той ще представи за пръв път модерното си хаус звучене пред българска публика. Част от програмата са и българските представители на качествената електронна музика у нас и резиденти на клуб "Ялта" Liubo Ursiny и Philip Chernikov.
Удоволствието от фестивалите обаче се простира отвъд пределите на музиката. И тази година Mastercard  –  партньор на Solar, ще осигури много безценни моменти на феновете на техното. Всички картодържатели на Mastercard ще могат да използват картата си, за да плащат безконтактно във ВИП-зоната на Solar Easter Trinity и на специалния MasterBar с ексклузивни коктейли, забъркани от някои от най-добрите бармани в София. От Mastercard са приготвили и допълнителни изненади по време на фестивала. Какви са те, ще стане ясно на място. Но само да загатнем – не забравяйте да носите своята безконтактна карта Mastercard , подчертаха организаторите.
Звук, светлини, визия и топимена, дебютиращи на българската сцена, ще превърнат Solar Easter 2017 най-разнообразното, последователно и ободряващо музикално събитие за месеца.
Билети - в OMV, The Mall и в мрежата на Eventim. Събитието във Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/330361084015252

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички