Енчев и Гери Дончева празнуват заедно имен ден на Банкя мези


Енчев и Гери Дончева празнуват заедно имен ден на Банкя мези

5506

Рекорден брой чевермета ще приготвят най-изкусните майстори готвачи на Балканите на големия гергьовденски маратон на 6 май по време на фестивала "Банкя мези", известиха неговите организатори.

Както MySound.bg вече огласи, той ще се проведе в градския парк "Ротонда" между 4 и 8 май. Празничната програма стартира с безплатен концерт на Славка Калчева  от 12.00 ч. Един от най-успешните ни модели Гери Дончева и Георги Енчев (заедно на снимката) от известния дует  Румънеца и Енчев ще посрещнат именните си дни на фестивала, на който ще бъдат и водещи. За всички гости и посетители празникът ще продължи с прославения сръбски оркестър за духова музика Гуча, а вечерта предстои диджейски сет на Джейн Моник със златните хитове на българската естрада. Любимецът на публиката Веселин Маринов също ще изпее много от хитовете си на Гергьовден. Всички концерти са с вход свободен, включително и тези на някои от най-добрите балкански изпълнители - Неда Украден, Весна Змиянац и Ная. Атрактивни състезания като надяждане с люти чушки и с кебапчета, както и турнири по белот, табла, туистър, футболен билярд, биърпонг и състезания с радиоуправляеми колички, също ще забавляват посетителите. За участниците ще има над 1 000 парични и предметни награди. За децата пък е предвидена специална програма, включваща целодневна безплатна детска анимация и лунапарк с много изненади, като симулатор със спортни коли, гигантско бънджи и всякакви вкусотии.

Тази година организаторите от фондация "Румънеца и Енчев" ще подкрепят и три благотворителни каузи. Съвместно с Агенция социални дейности към СО – "Един прекрасен ден", те ще подарят един прекрасен ден на деца от домове, лишени от родителски грижи. Другите каузи са в подкрепа на децата на служители от МВР, загинали при изпълнение на служебния си дълг от националната кампания "Завинаги с нас", а заедно с Българската спортна федерация за деца, лишени от родителски грижи, ще бъдат организирани надпревари за тях и всички, желаещи да се включат.

Предстои и турне на фестивала в най-големите български градове.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички