Monster Truck подгряват Deep Purple у нас


Monster Truck подгряват Deep Purple у нас

5351

Рок легендите Deep Purple обявиха официално кои ще бъдат специалните гости по време на прощалното им турне, част от което е и България с  концерт в Арена Армеец на 14 май. Пионерите на хард рока са се спрели на една от най-актуалните рок групи Monster Truck, която ще ги подгрява на европейската част от тура "The Long Goodbye". 
С отличителното си звучене и мощен заряд, кандаската банда Monster Truck категорично завладява феновете на твърдия саунд по целия свят. С два суперуспешни албума зад гърба си, бандата печели редица престижни отличия. Сингълът им "Seven Seas Blues" се класира на първо място в чартовете в Канада и ги нарежда сред най-добрите рок групи. 
Monster Truck  са свирили на една сцена с Alice in Chains и Vista Chino, а след два месеца предстои да взривят публиката като подгряваща група в прощалното турне на великите музиканти от Deep Purple
По време на паметното шоу публиката в най-голямата зала у нас ще чуе неостаряващите хитове "Smoke On The Water", "Hush", "Perfect Stranger", "Lazy". За първи път ще прозвучат и парчетата на Deep Purple от новия им студиен албум "inFinite". 
Както MySound.bg вече писа, концертът на Deep Purple е на 14 май от 20.00 часа в столичната зала "Арена Армеец".  Актуална информация за шоуто тук.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички