Солун акостира в София с нова клубна вечер


Солун акостира в София с нова клубна вечер

5218

Солун ще акОстира (не акУстира, защото, колеги, глаголът (преходен) "акостирам" не идва от съществителното име "акустика" (женски род) в столичния Tell Me Bar от 22.00 ч. тази събота, 20 май, когато ще се състои първото издание на Soul-Taki.

Гърция от години е притегателно място за всички ценители на качествената музика не само с прекрасните концерти на световни и актуални имена, но и с крайбрежните барове, в които звучи яка музика, поднесена от местни артисти - някъде от ранния следобед чак до изгрев слънце. Е, Soul-Taki ще е клубна вечер, която ще представя музикалната селекция на едни от най-добрите гръцки диджеи Senior & Demis S, основатели на лейбъла Upnloud и отговорни за редица легендарни партита в цяла Гърция, поясняват EventEase, организиращи събитието у нас.

Двамата гости ще потопят присъстващите в атмосферата на солунските крайбрежни барове, където морският въздуx е винаги наелектеризиран с прекрасна селекция от хип-хоп, фънк, афро и летен диско груув. Танците ще са горещи чак до изгрев слънце, подът ще е лепнещ, барът – залят с анасонови напитки, а някои от публиката вероятно ще се превъплътят в божествените герои от елинската митология.

C.Senior и Demis S са закърмени с творчеството на Sun-Ra, боеца Fela Kuti, бунтовника Gil Scott-Heron, харизматичния J Dilla и мъдрия Afrika Banbaataa. Кръстникът Giorgio Moroder  заедно с представителите на Детройт сцената Theo Parrish и Moodymann - всички те са оставили ярка следа в тяхната музикална селекция, част от която ще прозвучи тази събота.

Цена - 5/7 лв.

Събитието във Facebook:
https://www.facebook.com/event s/501968616593700/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички