Румънската сензация Brandy пристига с 12-метров Хамър у нас


Румънската сензация Brandy пристига с 12-метров Хамър у нас

5639

След гръцкото парти с младия секссимвол Kyriakos Georgiou от Гърция, е ред на популярния румънски изпълнител Brandy на 26 май, който ще пее в столичния Рremium Сlub на 26 май, съобщават от "ПРофайл".

Brandenburg Viorel - Brandy започва като хип-хопър и година по-късно ударно навлиза в поп-фолка. Дебютния си албум издава преди 17 години, включващ и първите му хитове "Cu tine" и "Oana, Oana". Румънската звезда има пет диска и над 150 мелодии, тиражирани на различни CD-та. През 2005 записва дует с Таня Боева ("Nu te maicred"), който представят и пред българска публика. Следват редица хитове, сред които "Mare Caracter", "Sevyiorum" и както и дуетът с Mr Juve "Ai Fundu' Mare".

Brandy ще отседне в хотел "Александър Палас", Драгалевци, а специален готвач-виртуоз от Босфора ще се погрижи за официалната вечеря в Samer Grill Нouse в сърцето на Южния парк, където Кубрат Пулев и Андрея много често похапват.

След вкусната вечеря 12-метрова лимузина "Хамър" ще транспортира госта до заведението. Генералният мениджър на "Флорин Салам", собственикът на Sprint Мusic от Букурещ и собственикът на компанията Димитър Иванов, Александър Стефанов, Атанас Лазаров и тв водещият на DSTV Александър Гогов ще присъстват във ВИП-зоната.

С това си участие "Спринт Мюзик Букурещ" и София поставят началото на поредица от партита с хитови румънски изпълнители с амбицията да вдигнат нивото на нощния клубен живот в столицата ни.

https://www.youtube.com/watch?v=K3UJmS4FImU

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички