Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Love CHange Music Festival в Ловеч на 2 и 3 септември


Love CHange Music Festival в Ловеч на 2 и 3 септември

4912

Британската трип-хоп сензация Morcheeba и италианците The Sweet Life Society ще бъдат хедлайнъри на най-новия музикален фестивал у нас Love CHange Music Festival в Ловеч, който ще се проведе в Парка на бившата казарма на 2 и 3 септември.

След като обявиха официалното си завръщане и са на турне в оригинален състав, любимите и на българската публика Morcheeba ще стъпят в Ловеч на 2 септември за откриването на Love CHange Music Festival. Другият хедлайнър са веселяците от Торино Тhe Sweet Life Society, които ще гостуват в България за първи път. Във втората вечер на музикалното събитие - 3 септември, ще се изяви електронният гуру от Македония - DJaikovski с банда на живо и вокалистката Rachel West. Хедлайнър  ще е сръбската поп-рок банда S.A.R.S., добре позната и обичана от феновете у нас. Формацията има 6 студийни албума, а клиповете и концертните ѝ изпълнения в YouTube се радват на десетки милиони гледания. 
 Наред с международните участници, в събитието ще се включат и едни от най-популярните български групи и артисти - Мастило, Ruth Koleva Live Band, Kottarashky & The Rain Dogs, Шкода, Plastic Bo. VS Духов оркестър Ловеч и No Project Band.

Първото издание на Love CHange Music Festival ще предложи на гостите си прекрасна музика и незабравими преживявания. Освен вечерните концерти, организаторите от общината подготвят разнообазни и атрактивни забавления по време на уикенд фестивала. Преди началото на концертите в 18.00 ч., през деня ще бъдат организирани различни уъркшопове, йога класове, танци, занимателни работилници за деца и други активности, които ще доставят приятни емоции за гостите.
Билети - в мрежата на Eventim.bg и партньорските им каси в цялата страна, както и в Билетен център НДК, билетна каса в "Арена Армеец", "Техномаркет", бензиностанции ОМВ, Български пощи и други.
Цената на билетите е както следва:
Билет за Ден 1 – 2.септември, събота:  30 лв.  /  в деня на събитието: 35 лв.Билет за Ден 2 – 3 септември, неделя: 25 лв.  / в деня на събитието:  30 лв.Групов билет  за двата фестивални дни:  40 лв.  /  в деня на събиието:  45 лв.
След старта на новия си проект Skye| Ross, създателите на Morcheeba -  Skye Edwards и Ross Godfrey, обявиха официалното завръщане на бандата. Един от най-разпознаваемите женски гласове на планетата - този на Skye Edwards, и омагьосващите китарни рифове на Ross Godfrey, ще поведат българската публика на вълнуващо музикално пътешествие - неподправен органичен микс от трип-хоп, ритъм-енд-блус, даунтемпо и соул. Новият албум на британците е озаглавен с техните малки имена "Skye & Ross" и съчетава както нежния звук на Morcheeba, с който вече няколко десетилетия бандата омагьосва публиката в цял свят, така и самостоятелните артистични търсения на двамата музиканти. Дискът е резултат както от решението на продуцента на групата Paul Godfrey да остане встрани от музикалната сцена, така и от желанието на Skye и Ross за нови музикални експерименти, като по този начин те отварят път за ново трип-хоп приключение, което ще чуем и на българска сцена. По време на Love CHange Music Festival ще прозвучат най-големите хитове на Morcheeba - "Rome Wasn’t Built In A Day", "Blood Like Lemonade", "The Sea", "Blindfold", както и много други. 
Зад проекта The Sweet Life Society стоят двама италианци – Габриеле Конкас и Матео Марини. Музиката им е динамична, допълвана от контрабас и духови инструменти  - тромпет, саксофон, кларинет, а също и два изключителни вокала – Естел Луз (бийтове в "Dot Vibes" и "The Dreamers") и оперната певица Маргерита Сетимо. Последният им албум "Resense", парчета от който българката публика ще чуе на живо в Ловеч, излезе през ноември 2016.

Събитието във Фейсбук ТУК.


Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички