Vola Open Air 2017 идва в София за един ден


Vola Open Air 2017 идва в София за един ден

5048

Подгряването за Vola Open Air 2017 започва.

Месец преди шестото му издание, столичният бар "Петък" ще бъде домакин на парти в духа на събитието. Както подобава на фестивалната атмосфера Vоla Open Air Launch Party Sofia ще започне по светло и ще продължи до сутринта. Датата е 24 юни (събота), а началото - в 16.20 часа.

Следобедът ще е посветен на лежерното съботно настроение, чиито градус ще се качва докато в двора на бара се забърква и вари българската крафт бира "Самец" и се готвят вкуснотиите от мобилната кухня на Burgers/Grill Оn Тhe Road.

Специалният Vola Chill Out кът ще даде и възможност на всеки, който се е снимал и тагнал от там, да вземе двоен билет за 30 лв. За останалите ще има пропуски на промо цена от 20 лева. А те осигуряват не само вход, а и 10% отстъпка от магазин "Екстрем", за да може всеки да обнови къмпинг оборудването си преди събитието.

Спокойният следобед плавно ще премине към парти с диджеи от програмата на фестивала – вечерта зад пулта ще се изявят Ilko Mihaylov (a.k.a. Unkle Billy), Angel Funkusion и Stoyo. Както е известно, Vola Open Air 2017 ще се състои в красивия природен парк Врачански Балкан под историческия връх Околчица на 28 и 29 юли. И този път музикалната селекция включва международни и местни представители на бас музиката. Миналия месец Vola Open Air за втора поредна година бе удостоен със сертификат за качество от Европейската фестивална асоциация EFFE 2017—2018.

Хедлайнъри са забележителното дуо SpectraSoul, мултиинструменталистът, продуцент и диджей Swindle, българските банди Saturated Pixels и Clavexperience, хип-хоп дуото Жлъч и Гена, както и дузина от най-добрите български продуценти и диджеи в стиловете дръм-ен-бейс, дъбстеп, хип-хоп, трип-хоп, джаз соул, фънк и брейкбийт.

Илко Михайлов, или Unkle Billy, е диджей още от 1998 г. Музиката му се движи в стилове като фънк, Raw Hip Hop, Fast Rap, Classic Hip Hop и т.н. Вземал е участие на почти всички големи хип-хоп събития в България. Част е от лейбъла XPRSN, който се стреми да докаже, че различните вкусови предпочитания не са повод за неразбирателство, а точно обратното.

Освен музикален директор на Vola Open Air, Angel Funkusion e една от ключовите фигури на столичната музикална сцена през последното десетилетие. Стои зад проекти като като Rtm & Beer, MyBeatLive,  дуото Sirius & Methodikal и клубната вечер ReelFeel, в която са участвали артисти като The Herbaliser, Bonobo, DJ Krush и много други.

Промо билетите за шестото издание вече са изчерпани, а редовните пропуски са на цена от 25 лева в мрежата на Eventim.

http://www.eventim.bg/en/tickets/vola-open-air-festival-braca-brh-okolcica-946004/performance.html

Официален сайт на фестивала:

http://volaopenair.com/

DJ конкурс:

https://www.voubs.com/contests/aleko-dj-contest/426

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички