Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Започнаха репетициите за най-големия мюзикъл - Оркестър без име


Започнаха репетициите за най-големия мюзикъл - Оркестър без име

5077

Едни от най-талантливите пеещи и свирещи артисти у нас се събраха за първа репетиция на най-мащабния мюзикъл, правен някога у нас – "Оркестър без име".  Какот е известно, култовите реплики от едноименния емблематичен филм по сценарий на Станислав Стратиев ще оживеят на сцената в столичната "Арена Армеец" на 1 ноември.  
Под ръководството на режисьора Борис Радев и в приповдигнато настроение, актьорите имаха възможност за първи път да влязат в роля и да изпитата магията, наречена "Оркестър без име". Звездният състав включва едни от най-ярките и имените таланти, които ще се превъплътят в любимите образи на емблематичните и изключително забавни герои от вечната класика. 
Със задачата да пресъздаде образа на влюбения във Ваня (Мария Илиева) Филип, се заема Станимир Гъмов. В ролята на легендарния бас китарист на групата Павел ще влезе носителят на "Икар" 2017 Филип Аврамов. Третият комедиен ас Румен Угрински ще седне зад барабаните на Гошето, а като ръководителя на оркестъра се изявява Стефан Щерев, който ще се превъплъти в образа на великия Велко Кънев. Другарят Миташки ще бъде пресъздаден от хамелеона на българската сцена Николай Урумов, а ролята на колоритната Рени е поверена на младата и очарователна певица Неделяна Христова Нел.
В най-големия мюзикъл, правен някога у нас, специално участие имат и големият български артист Георги Мамалев и неповторимата Катерина Евро. Двамата споделят, че са изключително развълнувани от възможността отново да преживеят емоцията на един от най-обичаните филми у нас.  В именития екип на спектакъла ще се включат още от най-големите таланти на родната сцена: Стефан Денолюбов (съпругът на Пепи), Божидар Попчев (Джани Леопарди), Деси Моралес (Пепи), Георги Спасов (Другаря Пешев).
Заедно с любимите на всички персонажи, публиката в "Арена Армеец" ще се забавлява и с всички онези култови реплики, които ни разсмиват до сълзи и днес, уверяват организаторите Moko Solution.   
"Оркестър без име – мюзикълът" е с  начален час 20.00.  Билети - чрез мрежата на Eventim в цялата страна на цени от 30 до 70 лева. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички