Легендарните Тoтo с грандиозен концерт за 40 години на сцена


Легендарните Тoтo с грандиозен концерт за 40 години на сцена

6004

Легендарната американска група Тото ще изнесе концерт в зала 1 на НДК от 20.00 ч. на 4 март 2018.

Гастролът на рок класиците е по покана на "София Мюзик Ентърпрайсис". Бандата ще пристигне в състав: Стив Лукатър, Дейвид Пейч, Стив Поркаро и Джоузеф Уилямс.

Исторически погледнато, само няколко са формациите, оставили толкова ярка следа в поп културата, както Тото. Заедно от 40 години, с хиляди участия зад гърба си, Тото се утвърждават като един от най-успешните състави на световната цена.  Индивидуалните проекти на членовете на групата с различни музиканти, както и цялостното творчество на Тото, могат да бъдат чути в удивителния брой от 5 000 албума, които бележат половин милиард продажби. Те са образец, по който много артисти базират звученето си. Тото е  една от малкото групи от 70-те, които са издържали модата и промените през годините. Техният репертоар продължава да бъде включван в различни телевизионни продукции и филми. В момента те се радват на огромен брой фенове от всякаква възраст. Не е преувеличено да се  каже, че 95% от хората по света за чували песен на Тото
През 2015 група записва своя пръв студиен албум от 10 години – "Тoto XIV". Той e изключителна комбинация от умели аранжименти и брилянтни мелодии, представени по гениален начин. Дискът влиза в Топ 10 на класациите по цял свят и става най-успешният за бандата от 1988 насам. През 2018 тя ще отбележи 40 години от своята забележителна кариера. За четири десетилетия, групата издава 17 студийни албума и продава над 40 милиона копия в цял свят. Музикантите печелят няколко награди "Грами" и са включени в Musicians Hall Оf Fame Аnd Museum през 2009. 
Тото планират да отпразнуват годишнината си с предстоящото турне 40 Trips Around The Sun Tour. То ще стартира в Европа през февруари 2018 и ще бъде едно от най-мащабните досега. Концертите, включени в него, ще бъдат изключително специални и изпълнени с много изненади. Към обиколката са добавени още 11 дати. Преди нейния старт, групата в партньорство със Sony Music’s Legacy Recordings, ще издадат нов албум, включващ както 9 нови песни, така и преработени хитове .
Билети за концерта на Тото на цени от 60 до 120 лева могат да бъдат закупени в мрежите на "Тикетпро" и "Ивентим", както и онлайн на www.ticketpro.bg и www.eventim.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички