Джеймс Хетфийлд аха да се потроши


Джеймс Хетфийлд аха да се потроши

4614

Фронтменът на Meталика Джеймс Хетфийлд се размина по чудо с тежка контузия на концерт в препълнената амстердамска зала Ziggo Dome онази вечер.

Знаменитият музикант не забелязал отвор в пода на сцената и се стополил вътре. Пред разтревожените погледи на басиста Робърт Трухийо и китариста Кърк Хамет двама от сценичния екип на групата помагнали на Хетфийлд да се изправи на крака. За радост на всички, той се отървал без драскотина и продължил изпълнението на "Now That We're Dead", макар и с гримаса на болка.  

Въпросният отвор на сцената не е случаен. От него се показват допълнителни ударни инструменти, които са част от шоуто, но музикантът вероятно не е видял правоъгълната дупка заради силната светлина в залата.

Инцидентът не променя графика на легендарните американци, които ще изнесат по програма следващото си шоу отново в Холандия на 6 септември.

Европейското турне на Металика започна в Копенхаген, Дания, на 2 септември, припомня blabbermouth.net.

Както MySound.bg писа, флагманите на тежкия саунд се завърнаха шумно в светлината на прожекторите с двойния диск "Hardwired... Тo Self-Destruct" (2016), който отвоюва статуетка в категорията за най-добър рок албум на годината на церемонията по раздаване на Billboard Awards 2017 през май.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички