Мария Илиева представя Mi Amor на 8 септември


Мария Илиева представя Mi Amor на 8 септември

5073

Дългоочакваното ново видео на Мария Илиева "Mi Amor" ще се появи в YouТube канала на Facing The Sun и в ефира на музикалните медии точно в 18.00 ч. този петък, 8 септември.

Режисьор на клипа е Виктор АнтоновRikk. След поредица от ар-ен-би проекти и нежната балада "Нека вали", певицата ще зарадва феновете си с ярко клубно звучене. "Mi Amor" е композирана от мултиплатинените американски продуценти Da Beat Freakz, работили с Usher, Sean Paul, Chris Brown, M Pokora, Kat Deluna и др. Те намират Мария Илиева в социалните мрежи и ѝ предлагат да работят заедно, като най-подходящия сингъл, на който заедно се спират, е именно този. Автор на българския текст е самата изпълнителка, а по продукцията работи Dexter. Мария споделя, че текстът е зареден с толкова силна емоция, че за написването му са ѝ били необходими само няколко часа.

Песента направи своята концертна премиера на 11 август по време на гига на Мария Илиева във варненския летен театър, където беше приет изключително топло от публиката.

"Реакцията на хората е най-показателна дали една песен ще бъде хит - разказва Мария -  Изпълних "Mi Amor" и по време на мое клубно участие в София, а в края публиката викаше името му за бис – това ме зареди безкрайно и е чудесен знак".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички