Последни билети за концерта на Девин Таунзънд


Последни билети за концерта на Девин Таунзънд

4774

Както е известно, Девин Таунзънд и неговият бенд ще се представят за първи път на живо у нас в пловдивския античен театър на 22 септември.
 Всички билети за Златната и Сребърната зона вече са изкупени, известиха организаторите на събитието "Тангра Мега Рок". Специално за това шоу се очаква безпрецедентен в нашата история рок туризъм, като по-голямата част от пропуските са изкупени от фенове от цяла Европа, Съединените щати, Канада и дори Австралия. Ограничено количество билети все още могат да бъдат намерени в системата на Eventim.bg. по 50 лв. (страничен сектор) и малко повече от 60 лв. (обикновени). Шоуто е част от седмото издание на организирания от световноя музикален форум Sounds Of The Ages. На следващия ден - 23 септември, отново в магическата атмосфера на Античния театър, е концертът на легендарния Manfred Mann's Earth Band, а след това - и на Marillion. Епичното шоу ще се състои от две части - в първата, лудият канадец, както наричат корифея на метъла, и групата му ще излязат на сцената заедно с Оркестъра на държавната опера Пловдив под диригентството на Левон Манукян да представят хитове, избрани от феновете в допитване  в официалните платформи на музиканта. Във втората ще бъде представен легендарният албум "Ocean Machine" по повод 20-тата годишнина от неговото излизане.

Цели девет месеца преди шоуто, Таунзънд пристигна в България, за да снима къс филм, с който да представи на феновете по света Пловдив, Античния театър и българското вино.
 Девин Таунзънд избухна още през 1993, когато едва 21-годишен бе поканен да пее всички водещи вокали в соловия албум на Стив Вай– "Sex & Religion". Там лудият канадец се сработи впечатляващо с гениалния китарист и барабанист Тери Бозио (Франк Запа) и басиста Ти Ем Стивънс. След това, за да избяга от сянката на Вай, той продължи с проекта Strapping Young Lad, а после - това като Девин Таунзънд и с актуалния Девин Таунзънд Проджект. Известно време работи и с басиста Джейсън Нюстед (Metallica) и винаги привлича около себе си супермузиканти. Често наричан Франк Запа на 21 век, самият виртуоз скромно отлонява сравнението и стеснително приема множеството награди - няколко "Джуно" в Канада, както и различни престижни отличия в Европа, сред които на Metal Hammer, Prog Mag и други.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички