Часове до концерта на Sting


Часове до концерта на Sting

5268

Дългото чакане за концерта на Sting у нас е към края си.

Както MySound.bg нееднократно писа, един от най-популярните британски музиканти, чиято успешна кариера продължава над четири десетилетия, пристига в България по покана на "София Мюзик Ентърпрайсис" на 15 септември, а концертът му от 20.00 ч. на 16 септември ще бъде наистина уникално изживяване. Освен парчета от своя нов албум "57th & 9th", мегазвездата ще представи и всичките си хитове дотук.

Специален гост ще бъде синът на Sting - Joe Sumner. През последните пет години той гради успешна солова кариера и с акустичната китара твори страхотни парчета, покорили рок феновете по цял свят.

Огромният интерес към концерта беше очакван, не крият организаторите. Билетите са почти разпродадени. Ограничено количество от най-ниската ценова категория могат да бъдат закупени от касите на "Тикетпро" и "Ивентим", както и на www.ticketpro.bg и www.eventim.bg

Входовете на "Арена Армеец" в деня на концерта ще бъдат отворени в 18.30 ч. Булевард "Асен Йорданов" няма да бъде затворен. Приканваме всички фенове да се насочат към залата по-рано, за да може да се извършат рутинните проверки по безопасността навреме, подчертават от СМЕ.

Joe Sumner ще се качи на сцената около 20.00 ч., а Sting - около 21.00 ч.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички