Liquidizer представя новия си проект за първи път в София


Liquidizer представя новия си проект за първи път в София

5002

Liquidizer е известна българска платформа, посветена на събития, концентрирани върху така наречения ликуид дръм-ен-бейс.  Нейният нов проект LQ Live Band ще гостува за първи път в София в "Терминал 1" на 30 септември, събота. Вратите на клуба отварят в 22.00 ч., а концертната част стартира в 00:00 ч. 
LQ Live Band е създаден по идея на Боян Савов (Bruhu) и Боян Ангелов. След повече от 2 години работа, налице е и готовият продукт за лайв банда, който бе представен за първи път това лято на сцената на Bash Bar, къмпинг "Градина". Музикантите, които им партнират, са: Александрина Александрова - вокали, Яна Дончева-Каруба - флейта, Стефан Цеков - барабани и Волен Милчев - беквокали. Проектът е иновативен за родната сцена и пресъздава електронна музика на живо.
Гости на събитието ще са и ветераните в българската електронна сцена High Roll (HMSU). Mocks и Konspirator са едни от най-разпознаваемите имена в дръм-ен-бейс обществото у нас. В момента двамата се развиват под шапката на така популярния лейбъл Formation Records.
На сцената в столичния клуб "Терминал 1" ще се качат и останалите членове на Liquidizer - Crash и Kickon.
Повече информация за събитието - във Фейсбук на адрес.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички