Венета Стоилова се зарече във Вечна любов (видео)


Венета Стоилова се зарече във Вечна любов (видео)

4803

В приказна визия и уникално красиви кадри, Венета Стоилова представи …любовта като главен герой в актуалния си проект "Вечна любов".

С баладичното звучене и оригинален текст, изпълнителката избра да промоутира "най-влюбената" си песен точно в деня на Вяра, Надежда и Любов, като по този начин даде старт на новия музикален сезон.

"Вярвам в истинската любов - споделя Венета Стоилова като доказателство, че това е единственото чувство, заради което си заслужава да се пее - Вярвам, че тя е истинска и може да съществува през времето и пространството. Хората, които изпитват такава любов един към друг, остават свързани завинаги. Тя съществува винаги в нас и около нас, навсякъде във Вселената".

"Вечна любов" е третият авторски проект на Венета Стоилова, след като бившата изпълнителка от B.Voices възобнови самостоятелната си кариера. Както и в предишното ѝ видео - към песента "Истински ли си", певицата избра да работи под режисурата на Радослав Гизгинджиев. Негова е идеята снимките на приказния клип да се позиционират в парк "Липник" до Русе. Изоставеното място довежда екипа до различни премеждия, но ефектът е неустоим, твърдят от екипа. Проектът е със специалното участие на Стоян Габровски.

"Беше вълшебно и красиво - разказва Венета - В езерото имаше разцъфнали бели лилии, а водата беше покрита с водна леща. Уникално място!"

За общото усещане, освен нестандартният поглед на режисьора, допринася и разкошната визия на самата изпълнителка, дело на Волена Рангелова (коса) и Красимира Петкова (грим). Звездният екип определено създава един различен проект, който вече може да се види в музикалните телевизии и да бъде проследен на

https://www.youtube.com/watch?v=b37e_-aoeI0

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички