The Flying Detachment преди Mother Engine в София


The Flying Detachment преди Mother Engine в София

4372

The Flying Detachment (на снимката) e съпортът на Mother Engine за концерта в столичния клуб Live & Loud, известиха организаторите Rawk'N'Roll.  Както е известно, събитието предстои на 30 октомври. Изявата на немската формация е част от нейното турне в подкрепа на актуалния ѝ - трети, албум "Hangar", чиято премиера се състоя през септември. На живо новата продукция на Mother Engine намира прогресив насока в иначе типичния за немците стоунър рок.
Инструменталното трио вече се е подвизавало на сцените на повечето европейски стоунър рок фестивали, някои от които Keep It Low, Stoned From The Underground, Desertfest Berlin, Sonic Blast Moledo, Freak Valley, Rotormania...
The Flying Detachment е банда, вече позната на българската публика, която очаква дългосвирещия ѝ дебют. Те ще подкрепят гостите от Германия с едночасово изпълнение. Докато чакаме албумът  да се появи, живите им участия се трупат, с което и опитът им на сцена. Той се изразява в стегнат стоунър рок с редица други влияния от класически и алтернативни представители на субкултурната вселена.
Билети на цена от 10 лв. ще се продават на входа на клуба в деня на концерта. Страница на събитието във Facebook.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички