Пети рожден ден на чарта за независими български артисти НОВО10+2


Пети рожден ден на чарта за независими български артисти НОВО10+2

5638

Класацията за независими български изпълнители НОВО 10+2, излъчваща се по БНТ 2 и БНТ Свят, ще отбележи своите 5 години в ефир с голямо парти в столичния клуб Social Café Bar & Kitchen от 19.30 часа този понеделник, 30 октомври.

Екипът на предаването с водещ Васко Громков и режисьор Константин Младенов, както винаги е поканил всички изпълнители, взели участие със свои видеоклипове в НОВО 10+2 от премиерата на класацията (27 октомври 2012) до днес. Сред гостите, освен музикантите, ще са и популярни водещи, диджеи, журналисти и промоутъри.

В официалната част с по едно свое изпълнение на живо ще се включат близо 20 български изпълнители. Засега сред потвърдилите са IMP, DarkSide, Венета Стоилова, Зейд Захер, група 7ЕДЕМ, Лекси Лалекс, Дичо, Светлана и Рифрейтн, Алекс Крумова, Мила Роберт, група Силует, проектът Fun To Mass, No More Many More, Жоро Янакиев и Бояна Желязкова.

За музиката на партито "5 години НОВО 10+2" ще се погрижи самият Васко Громков (DJ VaGro), подпомаган от своя колега и приятел djsupermax (Ники Русиновски).

Както MySound.bg нееднократно писа, НОВО 10+2 е на екран по БНТ 2 и БНТ Свят от октомври 2012 година, като от тогава едночасовата класация не е спирала никога за почивка. Стартът е даден с гостуване на певицата Теди Кацарова преди 5 години, с което тя се превръща в нещо като ракета-носител на предаването, а първият излъчен видеоклип е на Рут Колева.

Чартът няма претенции за официална класация на България в областта на модерната музика, а е ориентиран основно към независими изпълнители, които не се излъчват масово в телевизионния ефир. Сред тях са утвърдени имена и пълни дебютанти.

Над 130 специални гости са интервюирани досега в НОВО 10+2, а излъчените клипове са повече от 500.

Social Café Bar & Kitchen е на улица "Витоша" 16.

Събитието във Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/1979617918949495

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички