Ангели и дяволи танцуват заедно за Хелоуин в Angel Steps


Ангели и дяволи танцуват заедно за Хелоуин в Angel Steps

4579

Хелоуин парти за малчугани ще се пренесе на снимачната площадка на култовия клип на Майкъл Джексън "Thriller" в столичния детски център на изкуствата Angel Steps навръх в деня на празника, 31 октомври.

Всички деца, които ще присъстват на маскарада, имат пълна свобода в избора си на костюм, а специалната изненада на организаторите е да ги научат да овладеят стъпките от танца на популярното парче на Джако. Всяко дете, което бъде наш гост, ще има възможност да стане част от незабравимо Хелоуин парти, на което ще се забавляваме много. Ангелчета се превръщат в дяволчета и танцуват в ритъма на страховити мелодии – не, това не е филм на ужасите, а част от идеята ни за празника, поясняват от Angel Steps.

Кулминационният момент ще е хореографията от видеото на Майкъл Джексън "Thriller". Обещаваме да разтанцуваме и най-срамежливите малчугани. Също така ще разиграем и много игри с награди. Освен с типичната за празника обстановка, ще посрещнем гостите и с бонбони, сладки и "страховити" мъфини", обясниха от детския център, който се намира на бул. "Сливница" 245 (Елизе билдинг).

Купонът няма да мине и без "труд и творчество". Гостите ще могат да изработят в различни ателиета с помощта на аниматорите на Angel Steps тикви с фенери, страшни маски и всякакви други аксесоари, свързани с празника.

Партито, чийто начален час е 17.30, ще продължи два часа. Препоръчително е всички, желаещи да присъстват, предварително да се запишат. Това може да се случи на място или по телефона - 0882865569.

Входът за маскарада е 15 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички