Билетите за турнето на Helloween Pumpkins United пред изчерпване


Билетите за турнето на Helloween Pumpkins United пред изчерпване

4780

Билетите за супертурнето на Helloween Pumpkins United приключват, оповестиха от Bulgarian Live Music, организиращи концерта у нас.    Както е известно, той ще се състои в столичната зала "Арена Армеец" от 19.00 ч. на 14 декември.
 Легендарната група възроди оригиналния си състав и за първи път от близо 20 години ще бъдат на една сцена с тричасово шоу. Миналото и настоящето ще се срещнат на една сцена, за да направят уникално шоу с огромен LED екран, на който ще се показват кадри от историята в София.
Обиколката стартира в Монтерей (Мексико) на 19 октомври, мина през Сао Пауло (Бразилия), Сантяго (Чили), Щутгарт и Бохум (Германия) и Хелзинки (Финландия), при препълнени зали. "Изключително сме щастливи, че ще видим легендите с това супершоу и у нас. Самият факт, че вече има разпродадени концерти от турнето, им говори красноречиво за интереса към него. С темповете, с които се движим у нас очакваме и тук концертът им да е разпродаден", споделят организаторите.
Билетите са в продажба чрез мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, The Mall, книжарници "Ориндж", "Офис 1", Билетен център на НДК, "Технополис", "Български пощи".  Цените са 60 лева (правостоящи) и 70 и 80 лева за седящи места.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички