Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Markus Schulz се завръща у нас: Транс на екс


Markus Schulz се завръща у нас: Транс на екс

5494

Най-добрият американски диджей според DJ Times Markus Schulz, се завръща в България за първи път от 7 години. Грандът на електронната музика пристига по покана на Danc3motion за сет в столичната зала "Пространство 108" на 2 февруари. Продуцентът, който има шест албума, над дузина компилации и стотици оригинални и ремиксирани издания, е едно от най-търсените имена на електронната сцена в момента.
Собственик на Coldharbour Recordings и Schulz Music Group, германо-американецът е виден работохолик, доказал се във всички сфери на електронната музика. Неговото предаване Global DJ Broadcast е емблематично и се излъчва ежеседмично за над милион слушатели.
Парчетата му "Do You Dream", "Without You Near", "Nothing Without Me" и "Perception" бързо се превръщат в едни от най-обичаните класики в транса. Колаборацията му с Armin van Buuren "The Expedition" е химн на турнето A State Оf Trance 600, което мина и през България преди пет години.
Работил е по ремикси на Depeche Mode, Madonna, Fatboy Slim и много други. По време на събитието след полунощ, Маркъс ще посрещне и рождения си ден.

Дързък в експериментирането, гостът придоби популярност със своя стил, ориентиран към прогресив звученето, с нотки на техно, транс и множество вокали. Докато със страничния си проект Dakota клони повече към дийп и техно, то със собственото си име се отличава с по-масивно и фестивално звучене, характерно за събития като Transmission, на което е резидент, както и Electric Daisy Carnival, Ultra Music Festival, Nature One, Electric Zoo и стотици други. Роденият в Германия американец е един от малкото в стила си, който получава възможност да пуска на Mainstage на Tomorrowland, както и да бъде домакин на собствена сцена на най-обичания и популярен фестивал в света. Друг успешен негов проект, редом с пионера Ferry CorstenNew World Punx, дебютира в иконичната зала Madison Square Garden. 
Съпорт на събитието ще бъдат резидентите на Danc3motion Panos, Peter N & Moevv.  Билети - в мрежата на EpayGo.bg. Събитието във Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/897499233708529 "Пространство 108" e на улица "Георги С. Раковски" 108.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички