Гръцката поп дива Деспина Ванди получи предложение от Сървайвър


Гръцката поп дива Деспина Ванди получи предложение от Сървайвър

4909

Иконата на гръцката поп музика Деспина Ванди, която ще зарадва родните фенове с впечатляващ лайв в зала 1 на НДК от 20.00 ч. на 12 март, получи интересно предложение от продуцентите на "Сървайвър" в южната ни съседка.  Именитата певица и съпругът  ѝ – футболната легенда Демис Николаидис, са сред първите звезди, поканени да участват в поредния сезон на риалити шоуто. 
Неговият предишен сезон бе изключително успешен. Сега от предаването са решили да надминат миналогодишния рекорден интерес, залагайки на едни от най-големите гръцки знаменитости. И първите имена в списъка по желание на аудиторията са именно тези на Демис и Деспина, определяни като "гръцкото семейство Бекъм". Въпреки примамливата финансова оферта, двойката категорично отказа участие във формата и отхвърли всички опити на продуцентите на предаването да ги включи в приключенското шоу. 
Българската публика обаче ще има възможност да види любимата си гръцка звезда на 12 март в София, когато Ванди ще изпълни най-големите си хитове от началото на кариерата си до днес. Непосредствено преди певицата на сцената ще излезе Кириакос Георгиу – един от най-актуалните в момента изпълнители в южната ни съседка. 
Билети за концерта в зала 1 на НДК - чрез мрежата на Eventim на цени от 25 лв. до 60 лв.  Още - на:  
 https://www.facebook.com/events/275835666212524/?fref=ts
 



Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички