Rag N Bone Man отменя турнето си в Балканския регион


Rag N Bone Man отменя турнето си в Балканския регион

4431

За съжаление, мениджмънтът на Rag’N’Bone Man ни уведоми, че поради непредвидени обстоятелства се отменя неговото турне в Балканския регион, включващо София, Скопие, Белград, Солун и Истанбул, очакваме информация за нови възможни дати, известиха от "София Мюзик Ентърпрайсис".

Както е известно, по тяхна покана бе обявено първото гостуване на актуалния британец у нас - в столичната зала "Универсиада" от 20.00 ч. на 9 май, част от европейската му обиколка The Grande Reserve Tour.

Всички, закупили билети за концерта в София, могат да получат своите пари обратно, в срок от 15 януари (понеделник) до 9 юли (понеделник). Билетите могат да бъдат върнати на мястото, от което са закупени - в съответния офис на Eventim или TicketPro. Закупилите пропуски онлайн могат да получат възстановяване на сумата по следния начин:

-    С кредитна карта - трябва да изпратите билетите до централния офис на "Ивентим" или "Тикетпро", или да ги върнете лично, и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която сте ги закупили.

-   С наложен платеж или по банков път - изпратете вашите билети по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката  и телефон за връзка. Или пък върнете билетите в централния офис на "Ивентим БГ" (улица "6-ти септември" 58) или "Тикетпро" (улица "Шандор Петьофи" 28), където ще ви бъде възстановена сумата в брой.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички