Джъстин Тимбърлейк ще e звездата на Супербоул 2018


Джъстин Тимбърлейк ще e звездата на Супербоул 2018

4700

Световноизвестният изпълнител Джъстин Тимбърлейк (Justin Timberlake) ще бъде звездата на шоуто в полувремето на "Супербоул", което ще се състои на U.S. Bank Stadium в Минесота на 4 февруари.  Датата съвпада с премиерата на четвъртия студиен албум на артиста -  "Man Of The Woods",  огласен от пилотния сингъл "Filthy" на 5 януари.

Талантливият музикант, певец и актьор е носител на множество отличия, сред които и десет награди "Грами". Роден в Мемфис, щата Тенеси, той печели международна слава и признание с дебютния си солов албум "Justified". Джъстин е и сред най-успешните изпълнители в световната музикална индустрия, награждаван многократно в категориите "Най-добро вокално поп изпълнение", "Най-добър вокален поп албум", "Най-добър денс запис" и "Най-добро музикално видео".
Миналата година беше номиниран за "Оскар" за най-добра песен от филм с последния си хитов сингъл "Can't Stop The Feeling" от филма "Тролчетата". Това е десета номинация на Джъстин за наградата на Филмовата академия.
Тимбърлейк играе в различни филми, сред които "Алфа дог", "Социална мрежа", "Дилъри на време" и други. Той печели четири награди "Еми" за участието си в тв шоуто Saturday Night Live. Джъстин е звездата и във филма на Уди Алън "Wonder Weel", чиято премиера се състоя на 1 декември.
Предстоящото шоу в Минесота ще бъде третото участие на изпълнителя на сцената на "Супербоул", което е безпрецедентен рекорд за  най-гледаното музикално събитие в света.
Джъстин Тимбърлейк е част от абсолютния звезден списък с имена на артисти, които са се изявявали на "Супербоул": Лейди Гага, Колдплей, Бионсе, Кати Пери, Бруно Марс, Мадона, The Who, Принс, Ролинг Стоунс, Пол Макартни, U2 и други.
По време на последното издание, шоуто достигна повече от 150 милиона зрители, тъй като беше стриймвано по всички възможни музикални канали.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички