Нашествие от звезди за Новогодишното парти на ВИП Комюникейшън


Нашествие от звезди за Новогодишното парти на ВИП Комюникейшън

4836

Любими звезди от сцената и екрана, журналисти  и представители на бизнеса отпразнуваха заедно новата година на традиционното събитие на агенция за публични комуникации "ВИП Комюникейшън".

Домакин на партито бе столичният клуб Magnito, а присъстващите бяха посрещнати от управляващите съдружници на "ВИП Комюникейшън" - Патриция Кирилова и Дончо Георгиев.

Специални гости бяха фолклорната звезда Поли Паскова, естрадните прими Кристина Димитрова, Джина Иванова от Трамвай № 5 и дъщеря ѝ Мартина (на снимката вдясно), Диана Дафова, Джина Стоева, както и актьорите Симеон Владов, Ники Станчев, Павел Владимиров, популярният психолог Еленко Ангелов, телевизионни звезди и други. Завърналата се от Монако "Мисис България" Ана Иванова, скандалната бизнесдама Аниела Милушева, призьорите от медицинските награди на PR-агенцията - проф.д-р Георги Чернев, д-р Емил Бърдаров, корпоративният адвокат Илиян Шопов, младият юрист Явор Харизанов с половинката си Ева Кикерезова, топжурналистката Светослава Рудолф, ген. Красимир Занев - също бяха гости на събитието.   

Вечерта стартира с младите таланти от Мюзик Бокс, дирижирани от рок певицата Катина Димитрова. По време на събитието се проведе празнична благотворителна томбола, в която освен подаръци от патрньорите на агенцията - винарна "Вила Терес", "Рефан", сайтa за пътувания TopOfertite, бутик InSide Us и дизайнерката Искра Стефанова, марковите аромати на Ди енд Пи и бизнесдамата Мария Петкова, както и уникална цветна графика "Пловдив" с автор художник Любов Тотева.

Събраните средства са преведини по сметката на "Ротари клуб" Самоков", партньор на кампанията на "ВИП Комюникейшън" - "Искам да остана да уча и да живея в България".
"За поредна година искаме да благодарим на всички медийни партньори, без които не може да се реализира нито един наш проект. Журналистите предоставят на обществото както актуалните новини, така и информират за успехите на българския бизнес, медицина и туризъм, които са в основата на цялостното обществено развитие. И тази година нашият екип подготвя мащабни проекти в тези основни сфери на обществото ни, като основен акцент ще бъде и водещата роля на България в развитието на Балканите", посочват организаторите на събитието Патриция Кирилова и Дончо Георгиев.

През март те подготвят четвъртото издание на годишните награди Balkan Business Awards 2018, а през май най-успешните компании за качество на живот ще бъдат отличени от церемонията Lifestyle Awards. Традиционните журналистически награди ще закрият през юни летния събитиен сезон в София, за да може Морските Оскари да триумфират на Черноморския бряг през юли. Успехите на българските медици ще бъдат представени през октомври в София, а най-добрите компании в луксозното строителство ще бъдат отличени през ноември. Туризмът, като най-важен сектор в развитието на Балканите, ще представи своите значими постижения през декември в София с четвъртото издание на Балканските награди за Туристическа индустрия 2018. "ВИП Комюникейшън" избра за сцена на своето стартово годишно събитие пиано и суши бар "Магнито", който само за 11 години се утвърди като еталон на качествените нощни забавления, за истинските ценители с отличен вкус към живота, музиката, отбраните питиета и невероятното суши.

"Магнито" е единственият бар с две банди на живо. От сряда до събота свири Магнито бенд - най-добрите музиканти, споени в идеалния за целта състав. Освен това тук са гостували всички големи имена на българската поп и рок сцена: Лили Иванова, Васил Найденов, Сигнал, Миро, Любо Киров, Акага, Графа, Тангра, Диана Експрес, Булгара и т.н., а Филип Аврамов е гостувал с шоуто си "Като 2 ноти H2O".

В последните месеци програмата се обогатява от латино вечери с Ире Васкес, Долорес, Весела Морова, танцьори от школата на Коста и Алиса и балет Даймънд.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички