Отцепват два етажа на софийски хотел заради Тимати и неговото крю


Отцепват два етажа на софийски хотел заради Тимати и неговото крю

4536

Пристигането на най-голямата руска ар-ен-би звезда Тимати у нас, който ще зарадва родните фенове с лайв в столичната зала "Универсиада" от 20.00 ч. на 16 февруари, предизвика известно неудобство за участниците в Българското председателство на Съвета на ЕС, известиха от Moko Solution, организиращи концерта. Специално за изпълнителя на "Где ты, где я" и "Ключи от рая" и антуража му се налага да бъдат отделени цели два етажа в един от най-престижните хотели в София. Както MySound.bg вече писа, Тимати ще пристигне у нас с частен самолет в компанията на личния му асистент и стилист, като се предполага, че ще бъде придружен и от настоящата му приятелка Анастасия Решетова, която е втора подгласничка на "Мис Русия" 2014. Отделно музикантите и техническият екип на рапъра ще кацнат на летище София с редовен полет от Москва в деня на концерта.
Изпълнителят ще представи всичките си най-големи хитове, сред които "Где ты, где я", "Ключи от рая", "Поколение" и много други в 90-минутен лайв.
Билети могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. Цена на пропуските: от 45 лв. до 110 лева. Тимати feat. Григорий Лепс - "Лондон": https://www.youtube.com/watch?v=djIAgcCnFmE

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички