Тимати събира руския и българския елит на концерта си у нас


Тимати събира руския и българския елит на концерта си у нас

4459

Тимати (Timati) ще събере руския и българския елит на концерта си в столичната зала "Универсиада" .  Както MySound.bg нееднократно писа, първото шоу на ар-ен-би звездата пред българска публика е по покана на Moko Solution от20.00 ч. този петък, 16 февруари. Рапърът ще представи всичките си големи хитове, покорили музикалните класации в Русия с 90-минутен лайв. Сред тях са  "Где ты, где я", "Ключи от рая", "Поколение" и много други.
Вратите на "Универсиада" ще бъдат отворени в 19.00 ч. На разположение на гостите ще има гардероб, който може да се ползва безплатно. Залата не предоставя паркинг за публиката, затова организаторите съветват посетителите да се възползват от свободните места "Зелена зона" на бул. "Шипченски проход". Билети за концерта ще се продават и на място  в деня на шоуто. 
Забранено е влизането в залата с храни и напитки, професионални видеокамери и фотоапарати, аудиозаписващи устройства, оръжие, всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н., стъклени бутилки, преносимо лазерно оборудване. Лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнени от него 2 броя декларации. Мерките са съобразени със законодателните разпоредби в България.
Пропуските са в продажба чрез в мрежата на Eventim в цялата страна, цена -  от 45 лв. до 110 лева.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички