Съвместен концерт на Мария, Лорена и Фики


Съвместен концерт на Мария, Лорена и Фики

4991

След силните участия на Гъмзата, Лили, Борис Солтарийски и Преслава в клуб Биад, популярното столично заведение ще бъде домакин на Мария, Лорена и Фики.

Техните почитатели имат възможност да ги видят на живо заедно този петък, 16 февруари. Мария ще се качи на сцената гордо с най-новата си продобивка "Секссимвол на десетилетието", другият сексимвол от мъжката половина - Фики, по когото тийнейджърките припадат, въпреки че очаква бебе от своята съпруга, ще предизвика небивал интерес към необвързаните девойки, а дъщерята на Орхан Мурад - Лорена, която изгря в публичното пространство на 14 години и се гордее с определението "двойничка на Галена" ще дооформи триото за партито, поясняват от управата на заведението.

Изпълнителите, които обещават да забавляват присъстващите до ранни зори, ще бъдат посрещнати в зоната за релакс с плата от плодове и изискани мезета от Италия, за да се почустват като истински звезди. "Поканихме ги, защото нашите гости ги обожават, харесват ги и се веселят", споделя собственикът на клуба Димитър Иванов.

Веднага на следващия ден - 17 февруари, участие там има Камелия в компанията на  купонджийския духов оркестър Виво Монтана (https://m.youtube.com/watch?v=i5vMHF_RspA)

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички