The Gipsy Kings с незабравима фламенко фиеста в София


The Gipsy Kings с незабравима фламенко фиеста в София

4473

Взривяващите фламенко крале The Gipsy Kings ще гостуват у нас на 28 юни.  Концертът  на водената от Paco Baliardo група ще се състои в зала 1 на НДК от 20.00 ч. и се организира от Loud Concerts. Публиката ще види и чуе всички култови хитове на неподражаемата банда - "Bamboleo", "Djobi Djoba", "Volare", "Un Amor"... Датата ни е част от новото турне, което стартира тази година с дати в САЩ, преди да се прехвърли на нашия континент. 
Paco Baliardo, водещата фигура в Gipsy Kings в момента, е част от оригиналната група, създадена в Южна Франция, с над 18 милиона продадени албума по света и множество престижни награди, между които и "Грами". Както останалите си събратя, Paco не чете и не пише музика. Членовете на формацията развиват стила си чрез непрестанното свирене на китарите и предаването на наследството от поколенията преди тях. Те самите допринасят с нови елементи към фламенко музиката и я зареждат с горещи емоции. След 25 години по турнета, сега Paco Baliardo повежда за втори път в кариерата си Gipsy Kings по света...
Билети - в мрежата на Eventim и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи и "Технополис".  Ценовите категории са 35 лева до 90 лева, в зависимост от местоположението в зала 1 на НДК.  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички