Шестият сезон на Като 2 капки вода започва днес


Шестият сезон на Като 2 капки вода започва днес

5206

Уникалното шоу за преобразявания в България – "Като две капки вода", се завръща с нов сезон по NOVA в 20.00 ч. на 26 февруари.

Емблемата на шоуто – водещите Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков, отново ще провокират жури и участници с поредица от изненади и неочаквани моменти.

Актьори и певци ще се впуснат в звездна артистична надпревара, в която най-автентичните образи ще получат овациите на жури и публика.

В продължение на 13 лайфа звездите ще се състезават с образите на Бутона на късмета, а в края на всяко предаване победителят ще има възможност да дари своята награда за избрана от него кауза.

Зрителите ще могат да се насладят на превъплъщенията на Софи Маринова, Маргарита Хранова, Златка Райкова, Славин Славчев, Иван Юруков, Борислав Захариев (Боби Турбото), Гери-Никол и Константин.

"Шоуто е голямо предизвикателство за мен. Интересно ми е как ще звуча на английски – със сигурност ще ми се падат и такива парчета. Всички знаят уменията ми в балканските песни, но на този език не пея", споделя Софи, която вярва, че ще се чувства чудесно в компанията на останалите артисти в шоуто, превърнало се в култ в телевизионния ефир.

"Работата на един изпълнител е свързана с много пътуване. Свикваш да бъдеш с куфар от място на място. Мисля, че участието в шоуто ще ми донесе нещо ново, ще ме провокира да насоча усилията си към тази сцена и да оставя на заден план за няколко месеца другата си кариера", разказва Константин, който смята да освежи творческия си потенциал, скачайки в обувките на световноизвестни артисти.

Жури ще бъдат Димитър Ковачев - "Фънки", Хилда Казасян и Магърдич "Маги" Халваджиян.

Участниците ще получават съвети за развитието на образите от новия преподавател по актьорско майсторство Станимир Гъмов.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички