Виктория Георгиева с първо акустично шоу


Виктория Георгиева с първо акустично шоу

4771

Виктория Георгиева ще изнесе първия си самостоятелен акустичен концерт в столичния бар "Петък" като част от традиционните за заведението акустични вторници с вход свободен от 20.00 ч. на 27 февруари.  

Изпълнителката на "Монте Мюзик" ще представи своята програма заедно с китариста Жеко Жеков. Специално за вечерта Вики е подготвила красиви акустични версии на своите авторски песни "Незавършен роман" и "Част от мен", както и кавъри на култови парчета от репертоара на Amy Winehouse, Rihanna, Sia и други.

Чаровно срамежлива, много самокритична, но и безкрайно талантлива, Виктория впечатлява със своя богат глас. Момичето със зелените очи и кадифен тембър спечели българските фенове още с появата си в музикалния риалити формат X Factor през 2015. Малко след това тя стана част от лейбъла "Монте Мюзик" и записа първия си хит "Нищо случайно" с VenZy и Ники Бакалов.

Днес Виктория Георгиева е един от обещаващите таланти на българската музикална сцена.

Тя няма нужда от много повече, освен акустична китара, микрофон и публика, която умее да слуша хубава музика, поясняват от звукозаписната компания на певицата.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички