Caro Emerald пристига заедно с бебето си за концерта в София


Caro Emerald пристига заедно с бебето си за концерта в София

4760

Както MySound.bg нееднократно информира, Caro Emerald ще посети България за пръв път с  изключителен концерт, част от турнето ѝ Emerald Island.

Въпреки че съвсем скоро стана майка за втори път, холандската певица не изневерява на своите фенове. Нейната изява в столичната зала "Универсиада" на 2 март ще е последна от обиколката и ще е наистина много специална. Чаровната вокалистка е подготвила запомнящо се шоу, изпълнено със завладяваща музика, издават от "София Мюзик Ентърпрайсис", организиращи дългоочакваното събитие.

Caro Emerald ще пристигне в София на 1 март, много рано сутринта заедно с най-малкия член на семейството си. Певицата е толкова отдадена на майчинството, че не се отделя от бебето през цялото си турне. По време на престоя си у нас, холандката няма да измени на здравословния си начин на живот. Хранителният ѝ режим е предимно вегетариански. В менюто си тя би искала да присъстват свежи плодове и зеленчуци, българско козе сирене и висококачествено българско червено вино.

Билети за концерта на цени от 50 лв. до 80 лева - в мрежата на Eventim и Ticketpro, както и онлайн на www.eventim.bg и www.ticketpro.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички