Руслан Мъйнов и Виво Монтана с общ патриотичен репертоар


Руслан Мъйнов и Виво Монтана с общ патриотичен репертоар

7238

Актьорът и певец Руслан Мъйнов и етно джаз формацията Виво Монтана ще представят концертна програма с патриотични, възрожденски, народни песни и бойни маршове - отражение на българската история, култура, борбата на народа и песенна традиция от древността до наши дни.

Първата им съвместна изява е по случай 140-годишнината от Освобождението на България в казанлъшкото читалище "Искра" на 2 март, в навечерието на Националния празник 3 март.                 

Част от репертоара е "Изчезни" (https://www.youtube.com/watch?v=sEgGfKC0RWE & feature =youtu.be). Автор на музиката е Пламен Крумов от Виво Монтана, аранжиментът е на Васил Иванов Декстър. Закачливият текст, който е с намигване към интернет общуването в съвременния свят, е дело на Владимира Велинова. Продуцент – "Ламята" ЕООД.

"Изчезни" е логично следствие от дългогодишното приятелство и съвместни концерти на харизматичния Руслан Мъйнов и шумните момчета от Виво Монтана (Vivo Montana) в състав - Денис Крумов – тромпет, Марио  Методиев – тромпет, Мирослав  Георгиев – тромпет, Стилян Маринов – тромбон, Станислав Димитров – тромбон, Михаел Григоров – ударни и Пламен Крумов – туба.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички