Първият нощен градски фестивал в София се завръща с 35 артисти


Първият нощен градски фестивал в София се завръща с 35 артисти

8330

Трите зали на Fabrica 126 отварят вратите си за невероятно преживяване до сутринта, което ще се състои на 10 март.

Четвъртото издание на първия градски изцяло нощен фестивал в София - Bulgarian Mixed Arts, се завръща след 3-годишна пауза, по-мащабен от всякога - тази събота с начален час 20.00 ч.

Трите етажа на арт пространството ще бъдат окупирани от цели 35 артиста от 7 жанра на изкуството, които ще предложат на посетителите микс от изложби, лайв пърформънси, арт инсталации, ревюта, концерти и масивни дръм-ен-бейс, хаус и техно партита, които ще продължат до ранни зори.

Сред акцентите в програмата са някои от добре познатите артисти от независимата културна сцена на България - експерименталните електронни проекти Две купета и Victor's Mob (на снимката), които ще изнесат лайвове, както и нашумелите със своите провокативни градски намеси от социално-обществен характер Destructive Creation, чиито арт инсталации ще бъдат представени на посетителите.

Интересен акцент е и нестандартната фото изложба "Contra-Diction" на творческия колектив Ludi, съвместно с театрално сдружение Culture-Ъ, които ще покажат  произведенията на 5 фотографи с 5 различни гледни точки. По време на Bulgarian Mixed Arts Fest 2018 публиката ще има възможност да "надникне в очите" на 5 души без лица и идентичност и да "сглоби мозайка" от перспективи.

Събитието включва и специален дизайнерски шоукейс на марките Marri Kontti и Urban Nomad. Паралелно в останалите зали на фабриката (Room 2:Drum & Bass и Room 3: Psychedelic) ще се изявят цяла дузина от добре познатите на електронната столична сцена имена, като Kliment & Cinnamint, Emil Prize, pAnega, DTK и други, които ще поддържат парти градуса нажежен до червено чак до сутринта.

Платформата Bulgarian Mixed Arts се ражда през 2014 година и зад гърба си вече има три суперуспешни събития във форма градски нощен фестивал. Дебютното събитие се откроява в афиша на квалитетната европейска музикална платформа SeeMe Festival по време на изданието ѝ в София.

Пълна програма на Bulgarian Mixed Arts IV - тук:

https://www.facebook.com/events/1660776150675060

Вход: 10 лв. преди 00.00 и 15 лв. след това.

Fabrica 126 е на булевард "Мария Луиза" № 126.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички